MUT DF SUPER COMPACT

MUT ˝DF super-compact˝ lovilci nesnage (z magnetom) za montažno pod stenskim kotlom so uporabljeni za konstantno odstranjevanje nesnage v hidravličnih sistemih. Omogočajo separacijo in zbiranje nesnage v spodnjem delu. V lovilcu nesnage je vgrajen poseben filter z ˝Cylclone effect˝ načinom odstranjevanjem nesnage. Potrebno je le periodično odpiranje spodnjega ventila in odstranjevanje magneta, s tem odstranimo nesnago iz sistema. Zahvaljujoč svoje izredno majhni velikosti in obliki je skoraj neviden, ko je vgrajen pod stenski kotel.

MUT DF COMPACT

Hidravlični sistemi v katerih ni nesnage in delcev so bolj učinkoviti, ustvarjajo manj hrupa in delujejo dlje. MUT DF COMPACT je kompozitni odstranjevalec nesnage z magnetom in je namenjen odstranjevanju nesnage v sistemih. Zahvaljujoč posebnemu filtru, ki deluje z ˝Cylclon effect˝načinom odstranjevanja nesnage. Nesnaga in delci se nabirajo v spodnjem delu lovilca. Odstranjevanje nesnage je enostavno, le odpremo spodnji pokrovček nato odpremo ventil za praznjenje in odstranimo magnet. Lovilec DF COMAPCT je namenjen predvsem manjšim ogrevalnim in hladilnim sistemom lahko je montiran
tako na vertikalne kot tudi na horizontalne cevi.

DS SERIJA

Hidravlični sistemi brez nesnage so bolj učinkoviti in povzročajo manj hrupa. MUT DS zračni separatorji se uporabljajo za konstantno odstranjevanje nesnage iz zračno hidravličnih sistemov. Dovoljujejo odstranjevanje vsega zraka v sistemu v avtomatskem načinu. MUT DS zračni separatorji so opremljeni z izolacijsko peno, ki preprečuje toplotne izgube.